Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ-ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ

“ΝΕΑ ΠΟΛΗ”
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ-
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ









«Νέα δημοτική παράταξη επί της ουσίας γεννήθηκε μετά την ολοκλήρωση της συγκρότησης του ψηφοδελτίου της “Νέας Πόλης” δήλωσε με έμφαση ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ, στα εγκαίνια των δύο εκλογικών κέντρων στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, πριν λίγες μέρες.
Και πράγματι αναλύονται τα χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου αβίαστα επιβεβαιώνεται η δήλωση του Δημάρχου. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά αυτά:
1. Η ριζική ανανέωση του συνδυασμού. Ανανέωση όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε πολιτικές θέσεις και απόψεις.
2. Η βαθειά αυτοδιοικητική γνώση τόσο σε επίπεδο θεσμικό όσο και σε επίπεδο επάρκειας διοίκησης του Δήμου. Αυτό διασφαλίζεται τόσο από τα υπάρχοντα έμπειρα στελέχη της παλιάς δημοτικής ομάδας όσο και από τους νεοεισελθέντες που υπηρέτησαν με συνέπεια στο παρελθόν άλλους συνδυασμούς.
3. Η πολιτική ανεξαρτησία και η αυτοδιοικητική προσήλωση. Είναι ο συνδυασμός με πολυφωνικές και δημοκρατικά διατεταγμένες απόψεις που εκφράζουν ένα ευρύ πολιτικό φάσμα αντιλήψεων.
4. Η ισορροπημένη κοινωνική εκπροσώπηση είναι βασικό χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου. Εκπροσωπούνται όλες οι κοινωνικές ομάδες, όλες οι ηλικίες, όλα τα επαγγέλματα.
5. Τα στατιστικά δεδομένα και οι ανάλογες αναλύσεις κάνουν τον συνδυασμό της «ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ» να υπερέχει αντικειμενικά των άλλων.
Πιο συγκεκριμένα :
* Από το σύνολο των 65 στελεχών του ψηφοδελτίου
* 34 άτομα δεν έχουν ποτέ ασχοληθεί με εκλογικούς συνδυασμούς και παρατάξεις.
* 49 άτομα δεν έχουν κάτσει ποτέ σε καρέκλα δημοτικού ή τοπικού συμβούλου.
* 9 μόνο από τους 65 έχουν υπηρετήσει τον θεσμό του δημοτικού συμβούλου.
* 5 τον θεσμό του τοπικού συμβούλου.
* το 45% των θέσεων του ψηφοδελτίου καταλαμβάνεται από γυναίκες (27 συνολικά στον αριθμό).
* Ο μέσος όρος ηλικίας του συνδυασμού ανέρχεται στα 36,5 χρόνια. Με τον μικρότερο υποψήφιο να έχει την ηλικία των 21 ετών και τον μεγαλύτερο να βρίσκεται κοντά στα 68 χρόνια.
* Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες και οι έμποροι, 22 συνολικά τον αριθμό υπερτερούν στην επαγγελματική σύνθεση του συνδυασμού. Ακολουθούν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, με 9 εκπροσώπους, οι υπάλληλοι του ευρύτερου δημοσίου τομέα με 7 και οι 5 εκπαιδευτικοί συμπληρώνουν την υπαλληλική επαγγελματική ομάδα των 21 ατόμων. 4 συνολικά είναι οι εκπρόσωποι του χώρου της υγείας με 2 γιατρούς και 2 στελέχη παραϊατρικών ειδικοτήτων. Οι μηχανικοί του συνδυασμού είναι 3.
Οι αγρότες 2.
2 γυναίκες δηλώνουν οικιακή απασχόληση και 11 υποψήφιοι που δηλώνουν συνταξιούχοι διαθέτουν τον χρόνο τους για πρώτη φορά στις δημοτικές μας υποθέσεις. Κανένας από τους υποψηφίους δεν είναι ανεπάγγελτος.
* Στο επίπεδο των γραμματικών γνώσεων 39 υποψήφιοι είναι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, 2 πρωτοβάθμιας και 24 ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης εκ των οποίων 5 έχουν μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις.

Αυτό λοιπόν το ψηφοδέλτιο με τα χαρακτηριστικά που προαναφέρονται εγγυάται όχι μόνο την ΝΙΚΗ στις εκλογές αλλά και την ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ της Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου