Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ.



Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Παύλος Καμάρας
 του συνδυασμού του Γ. ΣΓΟΥΡΟΥ στα ΣΠΑΤΑ, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος κ. ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ.
Αντιπροσωπεία του ψηφοδελτίου του Γ. ΣΓΟΥΡΟΥ με επικεφαλής τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη ΠΑΥΛΟ ΚΑΜΑΡΑ (πρώην Δήμαρχο Πεύκης) συναντήθηκε με τον Δήμαρχο ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ στην αίθουσα του Δημαρχείου Σπάτων, την Πέμπτη 8 Μαΐου.
Στην συνάντηση αποσαφηνίστηκαν ζητήματα χρονίζοντα της περιοχής. Επεσήμανε ο κ. Καμάρας μετά το τέλος της συνάντησης :
* Το θέμα της αποχέτευσης που θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει τη λύση που θα προκύψει με την απαραίτητη συμμετοχή του Δήμου και την συναίνεση της κοινωνίας.
* Το θέμα της σχολικής στέγης στην Αρτέμιδα θα πρέπει να είναι το πρώτο στην λίστα επίλυσης των τρεχόντων ζητημάτων της Περιφερειακής Ενότητας της Ανατ. Αττικής.
* Το πρόβλημα της γέφυρας στην λεωφόρο ΣΠΑΤΩΝ οδεύει στην λύση του μιας και η ολοκλήρωσή του θα επιτευχθεί μέχρι το τέλος του χρόνου καθόσον η δημοπράτηση του ήδη προσδιορίστηκε για τις 15 Μαΐου.

Στην εν λόγω συνάντηση είχαν προσκληθεί αλλά δεν παραβρέθηκαν και οι επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων.
Τον κ. Καμάρα συνόδευαν στα Σπάτα οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Παναγιώτης Χριστόπουλος, κα Βασιλική Ζυγούρα, κ. Κων/νος Λίτσας, κ. Ιάκωβος Αρμάος, κ. Μάριος Κοντογιάννης, κα Κανακουσάκη Δέσποινα και ο νυν περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Δημόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου