Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Η χθεσινή προεκλογική ομιλία της ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ.


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σπατών -Αρτέμιδος , Χρήστος Μάρκου μίλησε ξανά στους πολίτες του Δήμου του λίγο πριν την  δεύτερη Κυριακή των εκλογών που καταφθάνει. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλη του την ομιλία καθώς και φωτογραφικό υλικό από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να τον ακούσει, να τον στηρίξει και να του δώσει το μήνυμα της πρωτιάς.Φίλες και φίλοι
Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες της πόλης της Αρτέμιδος.
Νέες και νέοι
Την περασμένη Κυριακή, κάποιοι βιάστηκαν να πανηγυρίσουν και να χαρακτηρίσουν τη Νέα Πόλη πολιτικά «τελειωμένη». Όμως υπολόγισαν χωρίς εσάς. Κι εσείς είχατε εντελώς διαφορετική άποψη. Εσείς αναγνωρίσατε το έργο και τη προσφορά μας και μας τιμήσατε με μια μεγάλη πλειοψηφία.
Δεν φοβηθήκαμε να εφαρμόσουμε πολιτική, «πολιτικού κόστους» και δικαιωθήκαμε. Σας υποσχόμαστε λοιπόν ότι το ίδιο ακριβώς θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Να βάζουμε το καλό της πόλης πάνω από όλα, γιατί εμείς είμαστε αυστηρά προσηλωμένοι στο αποτέλεσμα κι όχι στη ψηφοθηρία. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν σε εσάς είναι εκείνοι που έλαμψαν δια της απουσίας τους όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνοι που περίμεναν ότι η «νέα πόλη», όλοι εσείς, θα προδίδατε τα κοινά μας όνειρα και θα τους παραδίδατε τη δημαρχεία σαν ώριμο φρούτο.
Αλλά υπολόγισαν χωρίς εσάς! Υπολόγισαν χωρίς την δική σας ψήφο, που ανέδειξε
την «νέα πόλη», πρώτη δύναμη στην Αρτέμιδα και είμαι βέβαιος πως το βράδυ αυτής της Κυριακής θα είμαστε πρώτη δύναμη και στα Σπάτα.
Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα από το βήμα αυτό να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή σας παρουσία εδώ.
Μα πιο πολύ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους έδειξαν την εκλογική τους εμπιστοσύνη, στο πρόσωπο μου και στον ανανεωμένο συνδυασμό, που ηγούμαι.
Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τις δημοτικές παρατάξεις εκείνες, που στη διάρκεια της σύντομης αυτής προεκλογικής περιόδου, επέδειξαν την ενδεδειγμένη ευθύνη και σοβαρότητα, κρατώντας την εκλογική αντιπαράθεση σ’ ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, που σπάνια συναντά κανείς στις μέρες μας.
Κάναμε έναν εκλογικό αγώνα τίμιο και συνεπή.
Με ελάχιστα οικονομικά μέσα.
Με απεριόριστη όμως πίστη και ενθουσιασμό.
Αποφύγαμε τις ακρότητες και τις υπερβολές.
Δεν είπαμε ψέματα.
Δεν λασπολογήσαμε.
Δεν λαϊκίσαμε.
Και το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει αναμφίβολα το μέγεθος της εμπιστοσύνης και την εκτίμηση, με την οποία μας περιβάλατε.
Η Κυριακή, που έρχεται, είναι καθοριστική γιατί εσείς θα κάνετε την τελική επιλογή.
Εσείς θα κρίνετε και θα επιλέξετε οριστικά τον Δήμαρχο της νέας πενταετίας.

Στη δύνη, της πιο βαθειάς οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που έχει γνωρίσει ο τόπος, ο Δήμος μας βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.
Η ανάλγητη πολιτεία άπλωσε πάνω μας ένα ασφυκτικό δίχτυ τερατώδους γραφειοκρατίας, στραγγάλισε την λειτουργία της αυτοδιοίκησης και περιόρισε τους πόρους μας κατά 70%.
Μηδένισε μέχρι εξάντλησης την ροή των χρηματοδοτήσεων από το πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων.
Μας φόρτωσε με εκατοντάδες νέες αρμοδιότητες και λειτουργίες χωρίς να μεριμνήσει για την κάλυψη του λειτουργικού τους κόστους.
Με απολύσεις, διαθεσιμότητες, κινητικότητες και μετατάξεις εξαθλίωσε τους εργαζόμενους και απογύμνωσε τον Δήμο από υπαλληλικό και στελεχιακό δυναμικό σε ποσοστό, που αγγίζει το 40% .

Σ’ αυτό το ασφυκτικό τοπίο, που βιώσαμε, είχαμε να αντιμετωπίσουμε ενδογενείς αδυναμίες, χρέη και παθογένειες που κληρονομήσαμε από το παρελθόν.
→ Όμως παλέψαμε με το ανίκητο και σταθήκαμε ΟΡΘΙΟΙ
→ Αντιμετωπίσαμε το ακατόρθωτο και τα καταφέραμε
→ Περάσαμε από την κόλαση της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ και σωθήκαμε
→ Και στεκόμαστε σήμερα εδώ μπροστά σας με παρρησία και ειλικρίνεια και σας δηλώνουμε ακόμα μια φορά πως αυτοί που ευθύνονται για την απαξίωση του αυτοδιοικητικού θεσμού και την περιθωριοποίηση των ουσιαστικών συμφερόντων του τόπου θα καταδικαστούν με την ψήφο σας οριστικά και αμετάκλητα την Κυριακή που έρχεται.
Φίλες και φίλοι
* Γυρίστε την πλάτη στους επικριτές των πάντων
* Αγνοήστε τους κινδυνολόγους και τους μικροπολιτικούς
* Καταδικάστε με την ψήφο σας τους θαυματοποιούς και τους μάγους του ρουσφετιούΦίλες και φίλοι
Γνωρίζετε πολύ καλά ποιοι ευθύνονται για τα δημοτικά χρέη και ανταμείψατε με τη ψήφο σας τις προσπάθειες και τους αγώνες που, σαν δημοτική αρχή, δώσαμε προκειμένου να ξεπληρώσουμε μέσα σε τρία μόνον χρόνια, απαιτήσεις 50 εκατομμύρια ευρώ, που είχαν συσσωρευτεί εδώ και τετραετίες. Ανταμείψατε με τη ψήφο σας τις προσπάθειες και τους αγώνες που δώσαμε για να περιορίσουμε τις σπατάλες, και να εξορθολόγησαν τις πληρωμές δημιουργώντας σήμερα ταμείο, που ξεπερνάει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!
Και φυσικά, γνωρίζετε πολύ καλά τις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλαμε προκειμένου να ανακόψουμε το κύμα των κατασχέσεων της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Δήμου
Γνωρίζετε πολύ καλά τον αγώνα που δώσαμε προκειμένου να βγάλουμε από τον λαιμό των δημοτών την θηλιά των 30 εκατομμυρίων ευρώ για χρέη προς την ΕΥΔΑΠ Όπως επίσης γνωρίζετε ότι με σκληρή προσπάθεια καταφέραμε να περιορίσουμε τις διαρροές του δικτύου, να εξοικονομήσουμε πόρους και να μειώσουμε αναδρομικά τα τιμολόγια του νερού.
Και είμαι σίγουρος πως γνωρίζετε επίσης τους σκληρούς δικαστικούς αγώνες που δώσαμε μέχρι να
καταφέρουμε να απεμπλέξουμε τις 12 πολεοδομικές μελέτες της ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ που είχαν ανατεθεί σε ένα και μοναδικό μελετητικό γραφείο, για ευνόητους λόγους, με αποτέλεσμα υπέρογκο κόστος κι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις.
Αλλά δεν σταματήσαμε εκεί. Ολοκληρώσαμε δεκάδες μελέτες έργων και υποβάλλαμε ώριμους φακέλους για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ.
Δημιουργήσαμε και λειτουργήσαμε πρωτόγνωρους θεσμούς στο πεδίο της κοινωνικής πολιτικής ώστε να βρουν ανακούφιση εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Φίλες και φίλοι
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.
Η Κυριακή που έρχεται είναι καθοριστική.
Έχετε και κρίση και μνήμη και ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε.
Σήμερα στον τόπο μας τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν οι χειρισμοί των μεγάλων θεμάτων, που μας απασχόλησαν ήταν άλλοι.
Το παρελθόν μας κληροδότησε ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ, πολεοδομικό χάος, χωματόδρομους κι αδιέξοδους δρόμους, έλλειψη χώρων ανέγερσης σχολείων. Κι όμως όλοι εκείνοι που
ευθύνονται γι αυτή τη κατάντια, οι πολιτικοί συγγενείς αυτών που με μανία απέρριψαν το προταθέν από τον αείμνηστο τότε ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΛΟΥΤΣΑΣ ΧΡ. ΜΠΕΚΑ ή ΜΠΑΓΙΑΡ, στελεχώνουν σήμερα στην «νέα εποχή» και ανερυθρίαστα, χωρίς να ντρέπονται ζητούν στη ψήφο σας.

* Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί. Οι αμμοκλέφτες, που βίασαν περιβαλλοντικά την Αρτέμιδα έχουν γόνους στην «νέα εποχή».
* Εκείνοι που έδωσαν το πράσινο φως για την πολεοδόμηση και την δημιουργία του «εκπτωτικού χωριού», που νέκρωσε εμπορικά και οικονομικά τα ΣΠΑΤΑ, την ΑΡΤΕΜΙΔΑ και τις άλλες πόλεις της περιοχής μας εξακολουθούν να περηφανεύονται για το έργο τους.
* Εκείνοι που προτίμησαν να φωτογραφίζονται δίπλα στον κάθε ΛΑΛΙΩΤΗ Υπουργό, πριν τη λειτουργία του διεθνούς αεροδρομίου, αντί να πρωταγωνιστούν στη διεκδίκηση των συμφερόντων του τόπου αρκούνταν να στέκονται μπροστά στις κάμερες των Μ.Μ.Ε.
Όλοι αυτοί, που ευθύνονται για τους λαθεμένους χειρισμούς των μεγάλων θεμάτων, που ζημίωσαν αυτόν τον πολύπαθο τόπο.
Όλοι αυτοί που με την απραξία, την ανικανότητα και την υποκρισία τους, οδήγησαν την πόλη έως εδώ,
Όλοι αυτοί και οι ομοϊδεάτες διάδοχοι τους, διεκδικούν ως άλλοι «ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ» την επιστροφή του τόπου στο παρελθόν.
Ε λοιπόν ΟΧΙ, ΤΑ ΣΠΑΤΑ και Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ, δεν θέλουν να γυρίσουν πίσω
Στην μιζέρια
Στην υπανάπτυξη
Στην ακινησία
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ γυρίζοντας την πλάτη στο χθες.
Φίλες και φίλοι
Στα τριάμιση χρόνια της θητείας μας, με καθημερινό αγώνα σώσαμε στην κυριολεξία τον ΔΗΜΟ απ’ την ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και ετοιμάσαμε το έδαφος για μια πενταετία έργων και δημιουργίας.
Είναι κρίμα να γυρίσουμε πίσω.
Δώστε μου την ευκαιρία να σας αποδείξω όλα αυτά στην πράξη και όχι στα λόγια,
Δεν το υπόσχομαι απλά
Το εγγυώμαι γιατί το πιστεύω και το έχω ήδη αποδείξει στη ζωή μου
ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
Είμαστε οι μόνοι, που μπορούν να δώσουν την λύση σ’ ένα πρόβλημα, που μας ταλαιπωρεί 15 και πλέον χρόνια.
-Μία λύση που πάνω απ’ όλα θα βάζει την προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία των κατοίκων της περιοχής.
-Μία λύση που θα έχει δύο προϋποθέσεις αδιαπραγμάτευτες :
Α) η πρώτη θα σχετίζεται με την απόλυτη αποδοχή της λύσης
Β) η δεύτερη θα βάζει τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος πρωταγωνιστή σε όλα τα στάδια, όχι μόνο των επιλογών της λύσης, αλλά και της εφαρμογής και της λειτουργίας αυτής.
Με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την αναδιάταξη της «νέας πόλης» επαναφέρουμε σε πρώτη προτεραιότητα την λύση της «ΨΥΤΑΛΕΙΑΣ»
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να προστατέψουμε την υπέροχη θάλασσά μας και τις παραλίες της πόλης.
Για μας η επίλυση του αποχετευτικού είναι το μεγαλύτερο στοίχημα ανάπτυξης όλων των εποχών.
Αν μέσα στα πέντε χρόνια που έρχονται δεν σκάβονται η Αρτέμιδα και τα Σπάτα, θα βγω μπροστά σας και θα πω: «συμπατριώτες μου προσπάθησα αλλά απέτυχα».
Όμως σας διαβεβαιώ πως αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ & ΤΗΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ
Βρισκόμαστε κοντά στην δικαστική απεμπλοκή με το μελετητικό γραφείο, που από λαθεμένους χειρισμούς του παρελθόντος, μπλόκαρε τις μελέτες και τις πράξεις εφαρμογής στην Αρτέμιδα.
Μέσα στην 5ετία θα ολοκληρώσουμε την πράξη εφαρμογής της 12ης ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ και θα προχωρήσουμε αμέσως στην διάνοιξη και την ανακατασκευή της ΛΕΩΦ. ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ.
Άμεσα θα κυρωθούν οι πράξεις εφαρμογής στις Π.Ε. 1, 2 , 6.
Εκπονούμε εκ νέου το ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ και αλλάζουμε τις χρήσεις γης που ταλαιπωρούν επί σειρά ετών κατοίκους και καταστηματάρχες.
Αγωνιζόμαστε για την ένταξη στο σχέδιο πόλης των οικισμών που βρίσκονται πολεοδομικά σε απόσταση από τον κεντρικό ιστό της πόλης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑ
Αμέσως μετά τις εκλογές (και όχι πριν όπως συνηθίζετο) ξεκινάει η εργολαβία της ανακατασκευής
 και ασφαλτόστρωσης όλων των κεντρικών αρτηριών και δεκάδων οδών στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ.
Μέσα στην 5ετία οι περισσότεροι δρόμοι των κυρωμένων με πράξη εφαρμογής πολεοδομικών ενοτήτων θα έχουν ασφαλτοστρωθεί είτε από δημοτικά διαθέσιμα είτε από κοινοτικούς πόρους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ
Στα τριάμιση χρόνια, που πέρασαν έγινε δουλειά ουσίας. Προετοιμάσαμε και εκπονήσαμε σχέδιο παρεμβάσεων για την ελεύθερη απόδοση οικοπέδων για χρήση σχολική.
Στα 5 χρόνια που ακολουθούν θα κατασκευασθούν:
* Το 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
* Το 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
* Το 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ &
* Το κτίριο του 1ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Η αγορά του οικοπέδου και η εγκατάσταση σ’ αυτό σύγχρονου σταθμού μεταφόρτωσης σε συνδυασμό με τον εκσυγχρονισμό του μηχανικού εξοπλισμού της υπηρεσίας καθαριότητας θα βελτιώσει την εικόνα της πόλης που έτσι κι αλλιώς δεν έχει σχέση με τα βουνά των απορριμμάτων του παρελθόντος.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ
Παρά τον πόλεμο «των περίεργων παραγόντων» προχωράμε άμεσα στην ανακατασκευή του υπάρχοντος γηπέδου ποδοσφαίρου.
Ολοκληρώνουμε μέσα στο 2014 την ανακαίνιση του στεγασμένου χώρου των αθλοπαιδιών κοντά στο 3ο Δημοτικό σχολείο.
Στο πλαίσιο της εκπόνησης του ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ δεσμεύουμε απαραίτητα χώρο για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη.
ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Μέσα στην 5ετία εκπονούμε και εφαρμόζουμε σχέδιο εκτεταμένων παρεμβάσεων εξωραϊσμό της πόλης.
Πρώτη προτεραιότητα η ανάπλαση του ΚΕΝΤΡΟΥ της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του λιμενίσκου και των εγκαταστάσεων του.
Ταυτόχρονα εφαρμόζουμε στην πράξη με υποστηρικτικά έργα την μελέτη που ολοκληρώσαμε για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της πόλης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ :
Η ανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας αποτελεί για μας προτεραιότητα που μαζί με την Κεντρική
Ένωση Δήμων Ελλάδος διεκδικούμε. Σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές θα πρέπει να επαναφέρουμε οριστικά το κλίμα ασφάλειας που σήμερα είναι ελλειμματικό.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
Δεσμεύομαι ότι σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία θα παρθούν σειρά από μέτρα για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους αλλά και την προστασία της τοπικής μας κοινωνίας από αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο (της εγκατάλειψής των).
Φίλες και φίλοι
Το αποτέλεσμα της Κυριακής θα είναι νικηφόρο.
Οι άθλιοι πολιτικάντηδες του κομματαρχισμού, μπροστά στον πανικό τους, μπροστά στην μεγάλη ήττα που θα υποστούν το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής έβγαλαν από το οπλοστάσιο των καταδικασμένων εκλογικών μεθόδων της δεκαετίας του 60 τα εναπομείναντα όπλα της λάσπης, της απειλής, του εκβιασμού, του ψεύδους.
* Δεν μας φοβίζουν ούτε μας πτοούν τραμπουκισμοί όμοιοι με αυτούς που έκαναν οι πληρωμένοι μπράβοι τους το βράδυ της Πέμπτης στο εκλογικό κέντρο της «Νέας Πόλης» στα Σπάτα.
* Δεν μας φοβίζουν οι απειλές, οι ύβρεις και οι χυδαιότητες των εργολάβων του διαδικτύου.
* Δεν μας πτοούν οι απειλές και οι εκβιασμοί σε βάρος των πολιτών που στηρίζουν με θέρμη το ψηφοδέλτιο μας.
* Δεν μας φοβίζουν ούτε μας πτοούν οι απειλές και οι εκβιασμοί κατά των δημοτικών υπαλλήλων από τους ανεγκέφαλους αιρετούς του ψηφοδελτίου σας κύριοι της Νέας Εποχής.
* Δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν οι βανδαλισμοί και οι χυδαιότητες που προκαλέσατε στα δημοτικά ιατρεία της Αρτέμιδας το πρωί της Πέμπτης.
* Τα ψέματα σας και η λάσπη που με μανία ρίχνεται κινδυνολόγοι του παρελθόντος πέφτουν στο κενό.

Η θάλασσα της Αρτέμιδας δεν κινδυνεύει από εμάς αλλά από τον πρώην Δήμαρχο Σπάτων Αντώνη Τούντα που έβαλε την υπογραφή του για την κατασκευή του γιγάντιου ΚΕΛ των 11 Δήμων με αγωγό κατάληξης ανεπεξέργαστων λυμάτων στη θάλασσα της Αρτέμιδας.
Φίλες και φίλοι
Την Κυριακή η ΝΕΑ ΠΟΛΗ θα είναι και πάλι ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
Με την δική σας ψήφο
Με την δική σας συμβολή
Με την δική σας δύναμη

Τα νέα πρόσωπα του συνδυασμού,
-Με φρέσκιες ιδέες
-Με γνώση και μόρφωση
-Με αισιοδοξία και επιμονή
-Με αυτοδιοικητική προσήλωση
Χωρίς ιδιοτέλεια
Χωρίς συμφέρον προσωπικό
Εγγυώνται την επιτυχία
για το μεγάλο έργο της 5ετίας
Ήρθαμε και ενώσαμε
Αγωνιστήκαμε και πετύχαμε
Αποδεικνύουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ, πως τα ΣΠΑΤΑ και η ΑΡΤΕΜΙΔΑ προχωράνε στο μέλλον

Με σιγουριά και ασφάλεια
ΔΥΝΑΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ
ΜΑΧΗΤΙΚΑ
Ζήτω ο τόπος που με αγκάλιασε
Ζήτω ο τόπος που λατρεύω
Ζήτω η ΑΡΤΕΜΙΔΑ της καρδιάς μου
Ζήτω η ΑΡΤΕΜΙΔΑ της δημιουργίας μου
Γεια σας και με την ΝΙΚΗ
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ
Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.
Σας ευχαριστώ πολύ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου