Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Προβλήματα της Σχολικής Στέγης

Βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστου Α. Μάρκου.
Ευρεία σύσκεψη παρουσία του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστου Α.
Μάρκου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010 στην αίθουσα Λόγου και Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου Σπάτων με θέμα την κατάσταση στο χώρο της Β΄θμιας εκπαίδευσης στα Σπάτα και την Αρτέμιδα.
Στη σύσκεψη που προήδρεψε ο διευθυντής της Β΄θμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής κ. Καπελάς, αναγορεύθηκε ως πρώτης προτεραιότητας ζήτημα αυτό της Σχολικής Στέγης.
Επισημάνθηκε από το σύνολο των παρευρισκομένων η άμεση ανάγκη να δρομολογηθούν ΤΩΡΑ, λύσεις, που θα έχουν μόνιμο και διαρκή χαρακτήρα.
Σε δήλωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Χρήστος Α. Μάρκου τόνισε πως το σύστημα Σχολικής Στέγης είναι μέσα στις βασικές προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής και κατ’ επέκταση με όποιο οικονομικό κόστος θα πρέπει μέσα στη θητεία που ξεκινάει σε λίγες μέρες, να λυθεί συνολική λύση στο πρόβλημα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπάτων – Αρτέμιδος κ.κ. Ν. ΚΡΟΚΟΣ, Κ. ΓΚΙΚΑΣ, ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Σ. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ και Γ. ΡΗΓΑΣ καθώς επίσης και οι Δ/ντες των Γυμνασίων και Λυκείων των Σπάτων και της Αρτέμιδος.
* Το ίδιο αντικείμενο είχε και η σύσκεψη της Τρίτης, 21 Δεκεμβρίου 2010 που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Σπάτων κ. Ανδρέα Παυλίδη στο Δημαρχείο Σπάτων στην οποία και συμμετείχαν οι αιρετοί ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ και Σ. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ κι όλοι οι Δ/ντές των σχολείων των Σπάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου