Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΥ κοντά στους ανθρώπους της ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

“Βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας θα αποτελέσει η στήριξη των δομών και η
ανάπτυξη όλων εκείνων των δράσεων, που θα ενισχύσουν την ανεξαρτησία, την
προσφορά και την ενεργή κοινωνική συμμετοχή, των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας” δήλωσε με έμφαση κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΥ απευθυνόμενος στα μέλη των ΚΑΠΗ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΡΑΦΗΝΑΣ και ΣΠΑΤΩΝ, που είχαν ασφυκτικά γεμίσει την αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού κέντρου Σπάτων “ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΕΚΑΣ” την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου όπου οι χορωδίες τους παρουσίασαν ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, που καταχειροκροτήθηκε απ’ τους παριστάμενους.
Την συναυλία των χορωδιών των τεσσάρων ΚΑΠΗ οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το ΚΑΠΗ των Σπάτων. Ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ των Σπάτων κ. Αθανάσιος Μαργέτης καλοσωρίζοντας, πριν την έναρξη της εκδήλωσης, τον νέο Δήμαρχο, παρουσίασε συνοπτικά την δουλειά, που έχει γίνει στο ΚΑΠΗ και τόνισε με έμφαση, πως πολιτική της νέας δημοτικής αρχής είναι, όχι μόνο η αξιοποίηση της πολύτιμης αυτής υποδομής κοινωνικού ενδιαφέροντος αλλά κυρίως η επέκταση της, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της συγκυρίας.
Την εκδήλωση των τεσσάρων ΚΑΠΗ παρακολούθησαν πλην του Δημάρχου και του προέδρου του ΚΑΠΗ, ο βουλευτής Αττικής κ. Ν. Καντερές, ο αντιδήμαρχος Αρτέμιδος κ. Γ. Κουλοχέρης, οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπάτων – Αρτέμιδος κ.κ. Α. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, Β. ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ, Μ. ΖΗΣΗ, ΧΡ. ΣΕΡΕΤΗΣ, Γ. ΜΠΕΚΑΣ, ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ, οι νεοεκλεγέντες Τοπικοί Σύμβουλοι Σπάτων Σ. ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ, Μ. ΓΚΙΚΑ, Ε. ΓΚΙΚΑ, ΑΘ. ΛΟΥΚΑΣ, Β. ΣΤΑΜΟΥ, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Αρτέμιδος Π. ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ και Ν. ΦΑΚΗΣ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπάτων Γ. Παπαχρήστος και Αρτέμιδος Γ. Κατσικόγιαννης.
* Αξίζει να σημειωθεί, πως ο νέος Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΜΑΡΚΟΥ την προηγούμενη βραδιά (Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010) παρακολούθησε την συναυλία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ στην οποία παραβρέθηκε και ο απερχόμενος Δήμαρχος Σπάτων κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου