Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η φιλική συνάντηση του Δημάρχου Σπάτων- Αρτέμιδος με τα μέλη της παράταξης " Νέα Πόλη"

Με επιτυχία έγινε την Κυριακή 11/11 η συνάντηση  επικοινωνίας του Δημάρχου κ. Χρήστου Α. Μάρκου με τα μέλη της Παράταξης " Νέα Πόλη ".
Απέναντι σε 60 μέλη και φίλους της παράταξής του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα 2 χρόνια της θητείας του, στον Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος.

Στα αμέτρητα εμπόδια της συνένωσης των δύο Δήμων, στις  δυσκολίες διαχείρισης της καθημερινότητας με επιπλέον αρμοδιότητες και κόψιμο κονδυλίων, στην διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού αλλά και στα καθημερινά εντάλματα πληρωμών από την κακοδιαχείριση προηγούμενων διοικήσεων. 

Ακόμα αναφέρθηκε με αισιοδοξία σε σημαντικά ζητήματα που προχωρούν, όπως το Κέντρο Βιολογικού καθαρισμού, την δημιουργία σχολείων, το νοικοκύρεμα του Δήμου και άλλα.

Τον λόγο πήραν πολλά μέλη της παράταξης όπως και Αντιδήμαρχοι ενώνοντας την φωνή τους για επιτυχία της Δημοτικής Αρχής, ώστε να καλυτερεύσει η καθημερινότητα των πολιτών.

Μία συζήτηση που θα συνεχιστή με τον απολογισμό του Δημάρχου που θα γίνει τον άλλο μήνα σε Σπάτα και Αρτέμιδα, αλλά και με συναντήσεις σε γειτονιές των πόλεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου