Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

11ο Συντονιστικό Συμβούλιο

Την Τρίτη στης 24 Ιανουαρίου συνήλθε το Δ.Σ. της Ενωτικής Κίνησης Σπάτων- Αρτέμιδος "Νέα Πόλη".
Τα θέματα που απασχόλησαν το Συντονιστικό Συμβούλιο ήταν η αντικατάσταση του Ταμία κ. Γερανιού, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, ζήτησε να απαλλαχτεί από τα καθήκοντά του για 6 μήνες. Μετά από συζήτηση και κατόπιν της άρνησης των υπολοίπων να αναλάβουν τα καθήκοντα του ταμία, την υποχρέωση αυτή την αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της Παράταξης κ. Γ. Μακρής.

Αφού παραλάβει τα σχετικά βιβλία ο κ. Μακρής από τον κ. Γερανιό, καθορίστηκε να γίνει το επόμενο Δ.Σ την Δευτέρα 30/01 στα γραφεία της παράταξης στην οδό Κανάρη, ώστε να ενημερωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του Σ.Σ. σχετικά με την οικονομική κατάσταση της Παράταξης.

Επίσης ο αντιπρόεδρος της παράταξης κ. Μιχαλόπουλος πρότεινε να γίνει μια εκδήλωση, κατά την οποία θα γίνει κι η κοπή της πίτας της Παράταξης, παρουσία του Δημάρχου και της υπόλοιπης Δημοτικής Αρχής. Η πρότασή του έγινε ομόφωνα δεκτή, κι η ημερομηνία που καθορίστηκε για την εκδήλωση είναι η 17η Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή, στο κέντρο " Η Λεύκα". 
Τα μέλη της Παράταξης θα ενημερωθούν τηλεφωνικά, σχετικά με την εκδήλωση.

Ελπίζουμε στην συμμετοχή όλων των μελών και φίλων της Παράταξης, ώστε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας,να διασκεδάσουμε και να έρθουμε πιο κοντά στην Δημοτική Αρχή βοηθώντας την στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου