Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

9ο Συντονιστικό συμβούλιο

Την Δευτέρα 3/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σ.Σ. της παράταξης με το Τοπικό Συμβούλιο της Αρτέμιδος, στα γραφεία της παράταξης στην Κανάρη 4.
Το Τοπικό Συμβούλιο ενημέρωσε το Συντονιστικό Συμβούλιο της παράταξης για τα θέματα που το απασχολούν. Επίσης συζητήθηκαν και οι αρμοδιότητες που δίνει ο Καλλικράτης στο Τ.Σ. και πως μπορούν αυτές να υλοποιηθούν.
Εν συνεχεία συνεδρίασε το Σ.Σ. της παράταξης με θέμα την πορεία των Τομεακών Ομάδων.
Αποφασίστηκε δε το εξής:
Οτι όλες οι Τομεακές Ομάδες είναι υποχρεωμένες ΣΥΜΦΩΝΑ με το καταστατικό της παράταξης να ενημερώνουν ΠΡΩΤΑ το Συντονιστικό Συμβούλιο για την μέχρι τώρα πορεία τους και εν συνεχεία και εφ΄όσον το Συντονιστικό συμβούλιο το κρίνει απαραίτητο, θα πραγματοποιείται  συνάντηση με τον Δήμαρχο και τα άλλα μέλη της Δημοτικής Αρχής.
Το επόμενο Συντονιστικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στης 16/10 και ώρα 10 το πρωί. Έχει δρομολογηθεί συνάντηση με το Τοπικό Συμβούλιο των Σπάτων.

8ο Συντονιστικό Συμβούλιο

Την Κυριακή 18/9 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. της παράταξης " Νέα Πόλη ".
Βασικά θέματα που απασχόλησαν το Σ.Σ. της παράταξης ήταν:

α) Η ενεργοποίηση των τομεακών ομάδων που θα δραστηριοποιηθούν ώστε να δώσουν προτάσεις στα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας.

β) Η βοήθεια στην Δημοτική αρχή ώστε να υπάρχει καλύτερο αποτέλεσμα στην διαχείριση της καθημερινότητας. Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε ερώτηση στην Δημοτική Αρχή για τον ακριβή αριθμό των διευθύνσεων και πόσους υπαλλήλους αυτές απασχολούν.

γ) Έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή, στο θέμα των σχολείων και των βρεφονηπιακών σταθμών στο θέμα λειτουργίας, των υπηρεσιών του τοπικού συμβουλίου, της καθαριότητας, του σταθμού μεταφόρτωσης, κ.λ.π.

7ο Συντονιστικό Συμβούλιο

Θέμα: Συγκρότηση των Τομεακών Ομάδων από τα μέλη που εν εγράφησαν σ΄αυτές κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Έγινε πρόταση από το Συμβούλιο να σταλεί επιστολή προς τα μέλη της παράταξης και στην συνέχεια να ακολουθήσει και επικοινωνία με στόχο την περαιτέρω στελέχωση των Τ.Ο από μέλη που δεν εν εγράφησαν σ΄αυτές ή απουσίαζαν κατά την Γενική Συνέλευση. Η κ. Μαργέτη Αφροδίτη ενημέρωσε το Συμβούλιο ότι τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου μας είναι δρομολογημένα να λυθούν πολύ σύντομα.