Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Kάλεσμα προς τους Κατοίκους Απογραφείτε στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος!

Συμπολίτισσες - Συμπολίτες,
  Από 30 Μαρτίου έως 13 Απριλίου, πρόκειται να διεξαχθεί η απογραφή πληθυσμού, με σκοπό την καταγραφή δημογραφικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών του πληθυσμού, καθώς και στοιχείων που αφορούν στη σύνθεση των νοικοκυριών και στις συνθήκες στέγασής τους.
Σε αυτή την απογραφή, είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ, να απογραφούμε στον τόπο κατοικίας μας.
Στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε και δεδομένου ότι οι πόροι του Δήμου μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το σύνολο των κατοίκων που θα απογραφούν, όλοι  οι κάτοικοι του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, πρέπει να δηλώσουμε ως μόνιμο τόπο διαμονής μας το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι με την εφαρμογή του «Καλλικράτη», μεταφέρονται στους Δήμους πολλές αρμοδιότητες χωρίς να συνοδεύονται από τους ανάλογους οικονομικούς πόρους.
Από εμάς τους ίδιους λοιπόν εξαρτάται το κατά πόσον ο Δήμος μας θα εισπράξει τα ποσά που αντιστοιχούν στις πραγματικές του ανάγκες, για να ανταποκριθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις του προς τους δημότες, αλλά και για να προχωρήσει σε έργα υποδομής, και στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών του και της ποιότητας ζωής μας.
Έτσι λοιπόν η ανάγκη καταγραφής του πραγματικού πληθυσμού του Δήμου μας, γίνεται υποχρέωση.
Kαλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος να μείνουμε και να απογραφούμε στον τόπο κατοικίας μας, εδώ που ζούμε, εδώ που πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά μας, εδώ που έχουμε ονειρευτεί το μέλλον της οικογένειάς μας και το δικό μας, ώστε και με τη δική μας βοήθεια ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος να γίνει ένας Δήμος ισχυρός και δημιουργικός για  χάρη όλων μας.

Από 30 Μαρτίου – 13 Απριλίου Aπογραφόμαστε στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος
Αγαπάμε τον τόπο μας - Φροντίζουμε γι’ αυτόν.

Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος
Χρήστος Αντ. Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου